Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/ilikenicethings.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/ilikenicethings.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Month: maj 2016

Institutionsfamilien

Vores liv har taget en drejning! Vi er blevet en del af en ny gruppe – vi er blevet en institutionsfamilie. Vi skal have vores liv til at passe med at vores datter skal afleveres og hentes i vuggestuen. Og helst så hun ikke er der mere end 8 timer ad gangen. Det kræver koordination og arbejde om aftnen. Det har sat gang i tanker om deltid, er det sådan her vore liv skal være osv. Får man børn for at andre skal passe dem? Hvorfor er samfundet indrettet sådan at det letteste og mest naturlige er at børnene er i institution om dagen?

Misforstå mig ikke. Jeg er rigtig glad for at være kommet tilbage på arbejde og få lidt andet input end babysnak og jeg synes bestemt også at det er nogle rigtig søde pædagoger jeg afleverer mit barn til hver morgen. 

Men nu er det sådan at vores datter absolut ikke er tilfreds når vi afleverer hende om morgenen. Hun er stadig ved at blive kørt ordenligt ind, så alt er stadig nyt for os alle, men ikke desto mindre virker det bare ikke naturligt som forælder, at man skal forlade sit ulykkelige barn – heller ikke selvom jeg godt ved at der kun går et par minutter og så er hun i fuld gang med at lege med de andre børn og har glemt alt om mig.

Men nu er vi her og vi er en del af en hverdag med to fuldtidsjob og et familieliv der skal hænge sammen – velkommen til og held og lykke med det.